Elérhetőség

Tanulmányi Osztály
Tel.: +381 24 624 401

Dékáni Hivatal
Tel.:+381 24 624 444
Fax: +381 24 624 424

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 Bővebben...

 

Folyószámlaszám

840-2061666-44

Dokumenti

Dozvola za rad:

Dozvola za rad i 
uverenje 2014 o akreditaciji


Godišnji izveštaj:

2012 | 2011 | 2010
2009 | 2008


Samovrednovanje:

Samovrednovanje


Informator:

Informator o radu
UF SU-2014

Informator o radu
UF SU-2013


Informator o upisu:

2012-2013 | 2013-2014


Informacije o nastavnom
kadru i radu fakulteta:

2008 | 2010 | 2011

2012 | 2013


Izveštaji o evaulaciji:

2009-2010

2010-2011-zimski s.

2010-2011-letnji s. 

2011-2012-zimski s.

2011-2012-letnji s.

2012-2013-zimski s.

2012-2013-letnji s.


Planovi rada ustanove:

Dugoročni strategijski
ciljevi

Izveštaj 2009-2010

Plan 2009-2010

Plan 2011

Plan 2012


Ostalo: 1 | 2

Üdvözöljük az Újvidéki Egyetem szabadkai székhelyű
Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karának honlapján!

 

Nyári Egyetem 2015

Augusztus 24-én kezdetét vette Karunkon az első Nyári Egyetem, amely péntekig, augusztus 28-ig tart. A Nyári Egyetem célja színes és a gyakorlatban hasznosítható tudnivalókkal gazdagítani a gyakorló pedagógusok kompetenciáit, közös beszélgetéseken, műhelymunkákban megvitatni, újragondolni az oktatás aktuális nehézségeit és lehetőségeit. Intézményünk folyamatosan jelen kíván lenni a vajdasági magyar pedagógusok szakmai továbbképzésében, illetve az egész életen át tartó tanulásban. S így mint tudományos, kutató, módszertani központ igyekszik a szakmai közélet része lenni, rugalmas, friss, naprakész módon hozzájárulni az oktatás és nevelés fejlesztéséhez. Ezért a hét folyamán a következő témakörökkel ismerkedhetnek a részvevők: motiváció, innovatív módszerek és integráció a hátrányos helyzetű tanulók körében, a testnevelés oktatásának kihívásai, web 2.0-ás eszközök lehetőségei, továbbá iskolán kívüli oktatás, kulturális utak, tanösvények az oktatásban, matematikai ismeretek és a részképességek zavarai.

 

kép2, kép3, kép4

A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar közleménye

A VMSZ elnökének, Pásztor Istvánnak a közleménye kapcsán a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Kari Tanácsa tájékoztatja a közvéleményt a következő tényekről:

2010. november 21-én együttműködési megállapodást kötött az Óbudai Egyetem az Újvidéki Egyetemmel, miszerint a képzési körükbe tartozó közös tudományterületeken együttműködnek. Ennek gyakorlati megvalósítása céljából kötött megállapodást 2012. május 16-án a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar és az Óbudai Egyetem.

 A megállapodás szerint a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar vállalta, hogy infrastrukturális és szervezői segítséget nyújt az Óbudai Egyetem által akkreditált mérnöktanári MA képzéshez, amely a vajdasági magyar felnőttképzést szolgálja.  A honosítási eljárást illetően a Kari Tanács megállapítja, hogy ezt a két ország közötti oktatáspolitikai egyezmény szintjén kell rendezni.  Mivel a képzés nem épült be a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar képzési programjába, így a felmerülő nehézségek megoldása nem a Kar hatáskörébe tartozik.

A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Kari Tanácsa

2015.07.13.

Határon Túli Felsőoktatási Intézmények Fóruma

A szabadkai Tanítóképző is jelen volt a Határon Túli Felsőoktatási Intézmények Fórumán

Az ELTE Kárpát-medencei Nyári Egyetemén vettek részt az MTTK hallgatói

Két felsőoktatási eseményről számolhatunk be július elején: Karunk képviselő részt vettek az ELTE Határon Túli Felsőoktatási Intézmények Fórumán, valamint három hallgatónk képviselte a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kart a 20. Jubileumi ELTE Kárpát-medencei Nyári Egyetem elnevezésű programon.

A felsőoktatási fórumon részt vevő kilenc határon túli intézmény képviselői a közös képzés, a kétoldalú együttműködés, a magyar nyelvű oktatás, a tehetséggondozás, a hallgatói mobilitás, illetve az intézményi együttműködés lehetőségeit járták körül a július 6-án és 7-én megtartott tanácskozáson.

Ezzel párhuzamosan július 7-e és 11-e között megrendezték az Eötvös Lóránd Tudományegyetem 15 éves sikeres múlttal rendelkező Budapesti Nyári Egyetem folytatásaként a határon túli magyar anyanyelvű egyetemi hallgatók számára ötödször megtartott Kárpát-medencei Nyári Egyetemet, amelyen Sós Nóra, Szabó Bernadett és Lévai Dorottya képviselte Karunkat.

A négy témakörben meghirdetett speciális, kifejezetten a határon túli egyetemi hallgatókra szabott kurzusok egyre népszerűbbek, így idén rekordszámú jelentkező érdeklődött az jogtudományi, természettudományi, humán tudományi és informatikai szekciók iránt.

A Kárpát-medencei Nyári Egyetem célja, hogy lehetőséget biztosítson a határon túl élő fiatalok anyaországi anyanyelvű képzéséhez szaktantárgyuk egy-egy területén. A szakmai képzésen túl széles körű kulturális programok szervezésével biztosítják, hogy a hallgatók megismerjék a főváros nevezetességeit, valamint bepillantást nyerjenek a pezsgő budapesti diákéletbe. Reményeink szerint jövőre még több hallgató vesz részt az ELTE színvonalas nyári képzésein.

Basity Gréta

 

 


 

kép2 , kép3 , kép4 , kép5

 

Hét Nap

Utolsó 30 hír rólunk a médiában

Kiadványainkból...

Modern Methodological Aspects = Korszer...

Modern Methodological Aspects = Korszer...

Author: Aleksandar STOJANOVIĆ, Aleksandra TRBOJEVIĆ, Anita PRELAS-KOVAČEVIĆ, Anka JURČEVIĆ LOZANČIĆ, Ante KOLAK, Anđelko PEKO, BAGÁNY (TÖRTELI) Ágnes, BENCÉNÉ FEKETE Andrea, Biljana LUNGULOV, Biljana VUKMANOVIĆ, Bisera JEVTIĆ, Biserka PETROVIĆ-SOČO, BOGNÁR Zsolt, CSAPÓ Mónika, CZÉKUS Géza, DANCS Henrietta, DESZPOT Gabriella, Dragana FRANCIŠKOVIĆ,

Category: International Scientific Conference

Biológia

Biológia

Author: CZÉKUS Géza, HORÁK Rita

Category: Egyetemi tankönyvek

Gyakorlati képzés

Gyakorlati képzés

Author: CZÉKUS Géza

Category: EgyébSpeciális keresés

Hallgatóink írásai

eKönyvtár

Elektronikus katalógus

________________ 

Kiadványaink

________________

 Rólunk a médiában

 Virtuális körséta

________________Moodle

________________Évkönyv 

M53

 

 Naptár 

__________

Órarend


Slide Qr Code by Wegemaluch.pl

Admin

cost of cymbalta online, cost of #AsLarAs, propecia generic online uk, buy zithromax online generic, order zithromax without prescription uk, order generic zithromax online